Ketahui RANKING SOFTWARE, BROWSER, ANTIVIRUS, dan lain2..

June 2, 2012

Ketahui RANKING SOFTWARE, BROWSER, ANTIVIRUS, dan lain2..



Assalamualaikum wbt semua..hari nie Mr.Pingu nak kongsi dengan korang satu web yang paling power la..skali tgok fuhhh..Nak terkeluar biji mata dibuatnya..kui3..=P Ok berpandukan tajuk di atas tentu korang tertanya-tanya kn ape dia la web tu ye..ok Mr.Pingu bg sedikit keterangan :



Ciri-cirinya :
  • Merankingkan software berdasarkan kajian terperinci dari sekecil zarah hingga sebesar belian!!opsss..tol ke nie ayat?!..heee
  • Antara yang dirankingkan Software, Antivirus, Electronics, Mobile, Web Services, Appliances, Entertainment, dan banyak lagi!
  • Mudah difahami, ciri2 yang di kaji iaitu harga, senang digunakan, pembekal, kesesuain system, dan lain-lain lagi..=) 
Contoh kaedah ranking : 


So camner ok x?!..hahaha..kat atas contoh Ranking Antivirus(Anti malware)


Yang nie pulak Ranking Browser! Tgok yang mana yang menang..ha3..senang bukan?!.. =)

Selain itu jugak diorang bagi peneragan n kelemahan dalam bentuk ayat!ha3.ok3..so tunggu pe lg p la tgok software pe3 perisian yang korang guna tu Ranking ke berapa agaknya ye???kui3..=P

Maklumat lanjut boleh pergi web rasmi kat bawah nie :

Semoga berguna..taaa..=) wslm..

0 comments :

Post a Comment