Baju Muslimah Kanak-kanak

2 June 2012

Ketahui RANKING SOFTWARE, BROWSER, ANTIVIRUS, dan lain2..


Assalamualaikum wbt semua..hari nie Mr.Pingu nak kongsi dengan korang satu web yang paling power la..skali tgok fuhhh..Nak terkeluar biji mata dibuatnya..kui3..=P Ok berpandukan tajuk di atas tentu korang tertanya-tanya kn ape dia la web tu ye..ok Mr.Pingu bg sedikit keterangan :



Ciri-cirinya :
  • Merankingkan software berdasarkan kajian terperinci dari sekecil zarah hingga sebesar belian!!opsss..tol ke nie ayat?!..heee
  • Antara yang dirankingkan Software, Antivirus, Electronics, Mobile, Web Services, Appliances, Entertainment, dan banyak lagi!
  • Mudah difahami, ciri2 yang di kaji iaitu harga, senang digunakan, pembekal, kesesuain system, dan lain-lain lagi..=) 
Contoh kaedah ranking : 


So camner ok x?!..hahaha..kat atas contoh Ranking Antivirus(Anti malware)


Yang nie pulak Ranking Browser! Tgok yang mana yang menang..ha3..senang bukan?!.. =)

Selain itu jugak diorang bagi peneragan n kelemahan dalam bentuk ayat!ha3.ok3..so tunggu pe lg p la tgok software pe3 perisian yang korang guna tu Ranking ke berapa agaknya ye???kui3..=P

Maklumat lanjut boleh pergi web rasmi kat bawah nie :

Semoga berguna..taaa..=) wslm..

Reactions:

0 comments:

Post a Comment