Baju Muslimah Kanak-kanak

5 June 2012

NEW SEMESTER FOR NEW BEGINNING


Assalamualaikum wbt semua..huffff..tengok tajuk pon dah ase seram sejuk je..hahahaha..=p
Masuk 11hb nie Mr.Pingu masuk semester baru la nampaknya..hehehehehe..Kuatkan semangat Mr.Pingu..kui3..sorokan lam hati agaknya tu..hahahahha..=)


Insyallah post nanti akan lebih menarik cos confirm dapat on9 24jam..ha3..=p ok2..arap sem baru nie dapat la kte sama2 menuju kejayaan yee dan Mr.Pingu doakan kepada semua pembaca semoga teruskan impian yang ada cos "setiap impian adalah satu harapan".. Blog Mr.Pingu juga insyallah akan bertambah menarik..hahaha kepada semua siswa or siswi sem baru teruskan usaha anda untuk repair diri korang ke arah yang lebih baik cos "setiap kehidupan semuanya menuju ke arah kesempurnaan" 

Ok semua Mr.Pingu nak ready baju sluar lak..hahahaha..beg pon lom kemas lg..kui3..okk see ya..papai tata titi tutu..=p
Reactions:

0 comments:

Post a Comment