Baju Muslimah Kanak-kanak

20 July 2012

SeLaMaT MeNyAmBuT BuLaN RaMaDhAn


Assalamualaikum wbt sempena bulan ramadhan yang penuh keberkataan nie Mr.Pingu nak wish kat korang semua SeLaMaT MeYaMbUt BuLaN RaMaDhAn ini semoga kedatangan bulan ini di penuhi dengan keberkataan dan manfaat buat korang selaku hamba Allah swt!! insyAllah .. ^-^




Selain itu, kepada pemercun2 semua main mercun tu elok2 ye jangan hilang tgan dan nyawa lak .. t xdpt la pkai bju raya .. hahahaha ^^ ingt tu .. >o< Dan kepada semua pembaca yang mengenali diri Mr.Pingu ini xkira la dari ane sekalipon asalkn dari earth nie Mr.Pingu doakan kebahgian korang dalam bulan nie dan bulan2 seterusnya .. amin dan semoga bulan ini korang ambil lah perbanyakkan ibadah ye .. ^^


Kepada boboy n gegirl makan tu ingat orang belakang ye .. maklomla boboy semua nie lau bab2 makan no1 xleh blah org perak ckp kui2 .. ye ke nie Mr.Pingu speaking nie hahahah .. =) Jangan lupe jika ada tazkirah or taklimat tentang kebaikan bulan puasa nie cpt2 la prgi ye n ingt duniawi penuh tipu daya auwww .. org ckp "lau jln tu jgn lupe pkai selipar" mean lau buat sesuatu tu mesti berlandaskan niat auwww .. 


K la Mr.Pingu nak sahur lak .. hu3 uptown xopen .. first day dah sahur ngn mame hu3 cedih2 >o< p xpela redha jela heee k la semua papai "take care n take  heart
See ya .. ^^
Reactions:

0 comments:

Post a Comment