Baju Muslimah Kanak-kanak

26 July 2012

Software COPY N PASTE TERBAIK


Assalamualaikum wbt .. Ok first, puasa elok2 ye pembaca-pembaca semua .. Don't ponteng2 auwww t Mr.Pingu marah hahahaha ^^ Untuk adik-adik yang berumur bawah 10tahun belajar-belajar la puasa yee, setengah hari pon ok t mama bagi duit raya .. kih2 .. >o< Oppsss Mr.Pingu nie pandai lak bodek kui3 .. =p

Untuk hari ini Mr.Pingu ingin perkenalkan untuk korang semua beberapa software yang dihasilkan untuk melajukan copy n paste korang.. maklomla korang nie sekali copy movie alamaknya dah 1GB fuhhhh nak tunggu siap copy hurmmmm .. nak berbuka pon sempat asanya .. heeee .. o-o

Disini Mr.Pingu sediakan 3 software dan sedikit penerangan tentangnye !! Mr.Pingu ambil semua dari kalangan terbaik k untuk memenuhi citarasa pengguna yang semakin tinggi !! okk tanpa membuang masa untuk berbuka nie jom ter jah .. ^^
  1. TURBO COPY (All Window System)
 

Mr.Pingu dah  2 tahun dah guna Turbo Copy nie so faham2 jela .. mmg power laa .. xcaya tgok speed kat atas dan untuk kepastian korang leh cuba sendiri software nie .. Mr.Pingu jamin n conferm korang pasti like .. ^^ Selain itu, lau korang yang ada beli EXTERNAL HARD DISK brand BUFFALO kat dalam msti dia bagi software nie kan tol x?! .. xcaye try tanya yang dah beli .. .>o< k kat bawah nie ciri-ciri software nie seperti yang Mr.Pingu perkatakan .. =)

Ciri-cirinya :
  • Ringan
  • Easy to use 
  • Faster Ever
  • Made in Japan
  • Speed Depend On Your Location "Paste"
Web Rasmi :
Google search je ^^

2 . EXTREME COPY (All window system
)


Software nie pulak untuk pengguna  yang suka check fail lam proses copy satu2 .. kih2 .. opsss Mr.Pingu nie melawak lak pose2 nie .. hee ^^ Kelajuan software nie la cukup laju khas bila nak copy fail lam cakera keras ke lokasi lain !! Tidak percaya cuba try heee .. My cousin selalu gune nie heheh ^O^

Ciri-cirinya :

  • Speed rank 4
  • Kesalahan dalam proses copy 0%
  • Grafik cute
  • Show detail copy dari fail 1BYTE to 1GB
  • Settings cun

Web Rasmi:
Download

3 .
TERA COPY 
(All window system)


Last sekali Tera Copy .. yang nie senang digunakan kerana setting sedikit sahaja yang ada .. paparan sangat bagus cos nampak simple n sempoi heee ^^ dan ade fungsi check fail yang dicopy samada ok ke ko ?! ..hahaha >o<

Ciri-cirinya :
  • Grafik sangat memuaskan 
  • Speed low skit cos paparan sangat detail
  • Ada fungsi extra iaitu "Test Fail" yang telah di copy
  • Ada fungsi "auto shutdown" pc bila habis copy
  • Kelajuan copy leh diubah p Mr.Pingu xpandai heee coory

Web Rasmi :


Ok cukup la setakat ini Mr.Pingu harap korang gunalah sebaik mungkin ye .. hari pon dah petang nie .. Mr.Pingu nak p Bazar Ramadhan lak .. jom2 spe2 nak join kih3 .. ^^

Reactions:

1 comment:

  1. ӏ ԁo nοt еven know how I ended uρ hегe,
    but I thought thіs submit was οnсе gooԁ.
    I don't recognize who you might be however certainly you are going to a well-known blogger if you are not already. Cheers!

    My web site :: limousine toronto

    ReplyDelete