Baju Muslimah Kanak-kanak

8 August 2012

Software Pemantau Suhu Hard Disk


Assalamualaikum wbt .. semoga sihat2 hendaknya ye pembaca2 Blog Mr.Pingu yang disayangi sekalian !! Firstly, Mr.Pingu sempena bulan yang penuh keberkatan ini marilah kita sama2 meningkatkn amalan kita, kepada yang jarang p terawih tu jom la p terawih ye .. !! Nak p call la he3 .. ^^ Yang penting perlu ingat andailah ini adalah Ramadhan kita yang terakhir tetapkan lah dalam diri cekalkan hati dan update kan pahala auww .. Maklom la sekarang virus trojan, worms, adware semua kena ikat

.. hahah Firewall korang pe lg mmg tahap 5Star la so get this change tingkatkn imam n amal ye .. ^^


ScreenShot




Ok .. Without waste any time .. Hari ini Mr.Pingu nak kongsikan dengan korang software nie fuhhh confirm korang akan bersahur awal nnti hahahaha =) Software nie dah 4tahun xsilap Mr.Pingu gune mmg power la .. Kat bawah Mr.Pingu bagi sedikit penerangan dan ciri2nya yeee .. Zasssss layan .. 

Ciri-cirinya ..  

  • HD Sentinel ini adalah perisisan pemantau dan penganalisis SSD dan HDD
  • Mencari, menguji, mendiagnosis dan memperbaiki masalah,memberi laporan dan paparan kesihatan SSD dan HDD
  • Memberitahu perestasi , dan kegagalan serta jangka hayat SSD n HDD korang
  • Menggunakan teknologi SMART(Self-Pemantaun, Analisis dan Teknologi Laporan)

Ok selamat mencuba .. web rasmi :
Download

Semoga berguna salam RAMADHAN ikhlas ~ Mr.Pingu
Reactions:

0 comments:

Post a Comment