12 November 2014

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1


(KLIK BANNER UNTUK JOIN)

As Salam, hai semua pembaca blog yang tak seberapa nie! Pertama sekali MrPingu ingin minta maaf sebab dah lama tidak update blog dengan info-info terkini. Semua sebab MrPingu baru start keje kerana "No Job No Online". haha.. Harap pembaca faham.

Tanpa membuang masa jom kita terjah segmen girl cute cantik sesangat kat atas nie. Chop jangan gatal tackle ok!! Promise me first! haha. (just joke). Gud luck all.

"Sometime Relationship Start From One Words" ~ ^^

28 ulasan:

  1. thanks join.. dah boleh blogwalking :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta.html

    BalasPadam
  2. dari segmen yang sama. selamat bersegmen!^_^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  3. singgah sini dari segmen yg sma :)
    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  4. selamat berukhuwah dan bersegmen.. ^_^

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih uks world awak pon sama selamat bersegmen. ^^

      Padam
  5. rajinnya join segmen.. good luck MrPingu hehe ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ohh haha..sbnrye sibuk skit job! tu xsempat nak update latest info Tec. Thanks awk.

      Padam
  6. selamat bersegmen ..hehe dr segmen yg sama jemput sinngah blog kite :) http://luvizzda93.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks izzah hashim. ohh selamat bersegmen done singgah blog awk nice pink color. ^^ Blog awk tiada iklan ke? Sy biasa BW akan klik iklan. (^0^)/

      Padam
  7. Blogwalking dr segmen yg sama :)
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih ezelovesse7en alahai panjangnye nama. ^^ Cantik tol jubah kat iklan blog awak err. Lau sy ada wife dah tempah dah. ^^

      Padam
  8. dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. oohh thanks sudi komen/singgah. Selamat bersegmen. ^^

      Padam
  9. hai singgah sini :D http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  10. selamat berblogwalking . singgah dari segmen sama :) http://www.blogparihh.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-by-cik-ash.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Selamat BW gak Mad Parihh. ^^

      Padam
  11. segmen dah tamat.. Ira datang untuk follow awak.. kalau Ira tak follow lagi, beritahu ye.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ohh terima kasih .. Awk dah follow pon, ^^

      Padam
  12. Assalamualaikum ^^ singgah dari segmen yang sama :) good luck!

    BalasPadam
  13. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hii jugak, Terima kasih sudi BW. InsyAllah ada masa saya singgah dan join tag awk ye. Gud luck. =)

      Padam