3 Disember 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha




Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


25 ulasan:

  1. Blog update!
    Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

    BalasPadam
  2. haiii :)
    datang dari segmen yang sama ^^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hiii too .. ohhh nanti saya singgah yee..cik sakura.^^

      Padam
  3. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    BalasPadam
  4. jalan2 dari segmen yang sama. ;)

    BalasPadam
  5. iqha singgah sini lagi :))
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    BalasPadam
  6. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    Jemput komen post ini:
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm,ohh thnks tag! ada masa saya singgah err. ^^

      Padam
  7. Jemput join segmen bloglist :)
    http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

    BalasPadam
  8. Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

    Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

    Boleh dth sini ye:-
    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    BalasPadam
  9. Assalam,

    Saya dari blog

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html ,

    done follow this blog. mohon follow back ya :) . Salam kunjungan ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ws Salam, terima kasih datang BW! done singgah/follow blog awak! Tudung hijau blog biru balance!.. =p

      Padam
  10. Singgah dan follow dari segmen yg sama.
    http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

    Jom follow dan komment di entri bawah ni:

    http://www.papaglamz.com/2014/12/gelombang-spornoseksual.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sudi singgah! Ada masa saya BW balik,^^

      Padam
  11. cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal jugak .. cantik orang saji err. ^^

      Padam
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam