December 3, 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha




Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


Bagikan

Jangan lewatkan

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

25 comments

Tulis comments
avatar
December 4, 2014 at 12:50 AM

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

Reply
avatar
December 4, 2014 at 5:48 AM

haiii :)
datang dari segmen yang sama ^^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Reply
avatar
December 4, 2014 at 8:25 AM

hiii too .. ohhh nanti saya singgah yee..cik sakura.^^

Reply
avatar
December 4, 2014 at 10:57 PM

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Reply
avatar
December 5, 2014 at 2:06 AM

Ws salam, done singgah blog pn nurul. ^^

Reply
avatar
December 5, 2014 at 7:20 AM

jalan2 dari segmen yang sama. ;)

Reply
avatar
December 6, 2014 at 7:32 AM

iqha singgah sini lagi :))
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Reply
avatar
December 8, 2014 at 11:56 PM

Salam, saya dari segmen yang sama :D
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Jemput komen post ini:
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

Reply
avatar
December 9, 2014 at 9:53 AM

wslm,ohh thnks tag! ada masa saya singgah err. ^^

Reply
avatar
December 9, 2014 at 7:09 PM

Jemput join segmen bloglist :)
http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

Reply
avatar
December 10, 2014 at 5:22 AM

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Reply
avatar
December 10, 2014 at 5:04 PM

Ws Salam, thanks awak pon selamat BW. ^^

Reply
avatar
December 10, 2014 at 5:14 PM

Ws Salam, ohh terima kasih cikgu. ^^

Reply
avatar
December 10, 2014 at 9:14 PM

Assalam,

Saya dari blog

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html ,

done follow this blog. mohon follow back ya :) . Salam kunjungan ^^

Reply
avatar
December 10, 2014 at 9:31 PM

Ws Salam, terima kasih datang BW! done singgah/follow blog awak! Tudung hijau blog biru balance!.. =p

Reply
avatar
December 11, 2014 at 6:12 AM

Singgah dan follow dari segmen yg sama.
http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Jom follow dan komment di entri bawah ni:

http://www.papaglamz.com/2014/12/gelombang-spornoseksual.html?m=1

Reply
avatar
December 11, 2014 at 5:42 PM

Thanks sudi singgah! Ada masa saya BW balik,^^

Reply
avatar
December 12, 2014 at 7:52 AM

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Reply
avatar
December 12, 2014 at 8:50 AM

Salam kenal jugak .. cantik orang saji err. ^^

Reply
avatar
December 20, 2014 at 1:03 AM

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Reply