August 2013

August 30, 2013

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia Ke-56



Allhamdulillah Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan Malaysia. Semoga kita dapat merasai nikmat dan kemanan yang dicapai selama ini sebelum terlambat.. Aikkk lain macam je ucapan haha .. jangan risau yee iklan jee kih2 .. Nak masuk ucapan sikit sebelum korang bosan baca. Ok pelitasiang harap selama kita merdeka nie cuba la bersyukur skit yee.. Nie x dpt satu nak dua, dapat dua nak tiga .. memang xpernah nk abih ish2 ..

August 15, 2013

ROM STOCK KERNEL TERBAIK UNTUK X8 2014



Assalamualaikum wbt semua. Pelitasiang tertarik dengan satu ROM yang pelitasiang telah cuba dan sangat berbeza berbanding PrimeHD, GinderDX, dan sebagainya. Apa yang berbeza ialah kelajuan dan free ram serta ranking yang sangat tinggi pembaca boleh lihat dekat bawah tertera ranking yang fuhh menakjubkan hee.. Tanpa membuang masa jom terjah dan tuturial serta link download dah tertera jom cuba.Nak detail tgok gambar kat bawah. Dan yang penting ROM APA YG DIMAKSUDKAN?? =)

August 8, 2013

Selamat Hari Raya =) Ikhlas dari ~ PelitaSiang.org



Assalamualaikum Hari yang berbahagia ini Pelitasiang ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kepada pembaca semua yang beragama islam tidak kira diMalaysia, Indonesia, dan sebagainya. Selama setahun lebih blog ini ditubuhkan andai ada silap dan salah pelitasiang ingin memohon kemaafan kerana sebagai hamba Allah yang kerdil pelitasiang tidak lari dari melakukan kesalahan.

August 2, 2013