12 Disember 2014

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Giveaway 

(KLIK BANNER UNTUK JOIN)
As salam, jom semua join segmen terbaru nie. Sama-sama kita menyokong kawan-kawan blogger kita errr.  Banyak hadiah menarik ditawarkan. Tarikh tutup seperti pembaca tengok errr. 30/12/2014. Take note tu dont forget okk! Semoga berjaya semua. Bye2. 

Rakan Tag:

9 Disember 2014

iniblogke 600 bloglist


http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html


(KLIK BANNER UNTUK JOIN)




As salam, MrPingu harap semua sihat-sihat hendaknya disamping keluarga tersayang. Hati-hati sekarang musim banjir jangan main banjir ok! ^^ Jadi hari ini tanpa membuang masa jom kita join segmen bloglist + blogwalking bersama osman. Selamat blogwalking dan semoga berjaya semua. MrPingu doakan semua pembaca panjang umur dan murah rezeki. bye2 .. =)

3 Disember 2014

Berbelanja di SWEETMUSLIMAH

http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=1413

(KLIK BANNER UNTUK SHOPPING)
 
As salam, semua selamat petang semoga sihat hendaknya disamping yang tersayang. Petang yang indah dan permai ini hujan renyai-renyai. Apa kata kita berbelanja sedikit di sweetmuslimah.com. Pelbagai jubah, baju muslimah untuk dewasa dan kanak-kanak juga ada. Jadi apa tunggu lagi jom berbelanja sempena Tahun Baru 2015.


Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha




Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.