20 Jun 2014

ROM STOCK KERNEL TERBAIK UNTUK SE LIVE 2015

lww

Assalamualaikum wbt.Hari ini PelitaSiang ingin berkongsi dengan anda tentang rom terbaik untuk se live stabil, smooth, no lag, dan banyak lagi. PelitaSiang telah mencuba rom ini dan ianya terbukti sangat stabil serta free ram yang banyak antara 200MB keatas. Tanpa membuang masa dibawah PelitaSiang akan ajarkan cara install step by step ringkas dan padat.Jom layan !!

19 Jun 2014

Koleksi Widget Untuk Blog 2014

Koleksi Widget Untuk Blog 2014

Assalamualaikum semua . Hari yang indah ini MrPingu ingin berikan sedikit senarai lawan web yang menyediakan perkhidmatan widget. Ini adalah antara yang terbaik MrPingu ambil harap pembaca suka la eerrr.. haha ..^^ Blog laju tanpa macam kurang je ? Jangan risau kat bawah ni MrPingu bagi senarai web yang sediakan widget memang cute la .. hee ..=)


15 Jun 2014

Watak Dan Suara Dalam DOTA 2 Games

Watak Dan Suara Dalam DOTA 2 Games

Assalamualaikum wbt. Selamat pagi semua. Hari ini Mr.Pingu ingin berkongsi dengan anda tentang suara dalam watak DOTA 2 Games. Mungkin ramai yang telah bermain games ini tetapi anda tahukan suara yang digunakan oleh watak-watak dalam DOTA 2? Tidak Tahu? Jom layan !! First layan trailer dulu !! 

P/S : Untuk pengetahuan anda games ini boleh dimain online secara percuma dengan syarat anda download "STEAM" di website DOTA 2. Create akaun dan "DOWNLOAD" Dota 2 didalam STEAM yang anda install mudah bukan? 


Dah abih layan trailer ? Jom layan suara watak dalam DOTA 2 Games. Hahah mesti anda terpesona. Hahh dah tertarik ? Tungu apa lagi cepat-cepat download games tersebut di STEAM ! Dan anda boleh berlawan diseluruh dunia. ha2 .. ^^

P/S: Tahukah anda Malaysia juga telah meyertai Dota 2 Championship tak silap Tahun 2013/2012 macam tu la . Tahu berapa hadiah dia ? 6million!! Crazy ? Yes !! ha2 .. So ready to go crazy zasssss .. Layan !!



Ok habis sudah Trailer dan Suara watak so tunggu apa lagi ? Nak kena ajar gak ke ?? haha.. Selamat meluangkan masa lapang. kih2  .. Terima kasih. ^^

Artikal Menarik : http://bit.ly/1n27Zow